Spring naar inhoud

DJ’S

DJ's

 

De Decibel muziek is voor iedere liefhebber van dansbare muziek, van alle decennia maar in hoofdzaak de echte Decibel hits van toen en NU.
Decibel Radio ‘962’ richt zich in hoofdzaak op de nieuwste dance-muziek met het credo ‘Tomorrow’s Music Today’ en geeft daarnaast, gedoseerd, een knipoog naar de dancemuziek uit het verleden…

De vaste base Decibel 962 Dj’s zijn: Lieuwe de Beuker, Ric Walters, Alex van der Velde en Willem van Rijn. Iedere vrijdagmiddag openen we het gepresenteerde weekend met de vrijdagmiddag een aantal top mixen tijdens de Friday Mixtapes van DJ FunkyGroove (Mixmaster), Joey Domingo (DJ, Producer) en Chris Sammarco (DJ Producer)

Decibel 962 is altijd op zoek naar nieuw talent,
Ben jij die liefhebber van onze ‘Decibel muziek’ in hart en nieren, altijd gretig op zoek naar de oorsprong van de nieuwste dance hits en heb je geen problemen om te draaien volgens het ‘flexi’ format (hoe dat zit leggen we je graag uit)? Wil je deze passie delen door middel van een vlotte babbel via DAB+ en de rest van de wereld? En beschik je over een goede thuisstudio? Stuur je demo dan NU naar studio@. Klik hier voor de link.