Maak kennis met de kracht van adverteren
op db962🙏🏼

Adverteren op db962 = GOEDKOPER DAN JE DENKT!
Commercials kunnen op ons station een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.👇🏼

Kosteloos aandacht voor uw bedrijf op onze website

Ontvang waardevolle gratis exposure en aandacht voor je bedrijf op onze website, waardoor je online zichtbaarheid groeit.

Regio Amsterdam meer dan groot bereik, 92% van de Nederlanders luistert radio

Onze radioreclame biedt een krachtig bereik in de regio Amsterdam, waarbij maar liefst 92% van de Nederlanders naar de radio luistert.

Een professionele spot wekt de aandacht van jouw boodschap

Met een professionele spot zorg je ervoor dat de aandacht direct naar jouw boodschap wordt getrokken, waardoor deze impactvol overkomt.

Goedkoper dan andere commerciële uitingen

Onze advertenties zijn kostenefficiënter dan andere commerciële uitingen, waardoor je waardevolle resultaten behaalt tegen lagere kosten.

Commercial wordt meerdere keren per dag herhaald en dat is de kracht van reclame

De kracht van reclame ligt in de herhaling, daarom wordt onze commercial meerdere keren per dag uitgezonden om maximale impact te genereren.

Jouw advertentie beland niet bij de oude kranten

Met onze advertenties voorkom je dat jouw advertentie verloren raakt tussen oude kranten, waardoor je boodschap effectief en actueel blijft. Zo genereer je maximaal impact

Deze bedrijven waren je voor📈

Dit zeggen onze adverteerders

"Veltman Marketing is dolenthousiast over het sensationele reclamespotje op db962! We kunnen met trots zeggen dat het onze verwachtingen heeft overtroffen. Dankzij dit briljante spotje hebben wij een enorme stijging in websitebezoekers ervaren. Het is geweldig om te zien hoe db962 adverteerders helpt om hun doelgroep te bereiken en hun merk te laten groeien. We zijn verheugd dit succesverhaal te delen dankzij de kracht van adverteren op db962!"

Lars Veltman Eigenaar
Veltman Marketing

"Wij zijn sinds 2020 adverteerder bij db962 en hebben gemerkt dat we hier door toch al verschillende mooie boten en motoren hebben verkocht. Ook onze onderdelenverkoop en reparatie zijn hierdoor gegroeid. Net als ons bedrijf is db962 een bedrijf met Amsterdamse oorsprong en dat spreekt ons zo aan. db962 ga zo door! "

Mike Klop Eigenaar
Scheen Outboard Service
Aantal gemaakte advertenties
0
Conversies op de advertenties
0

Vraag hier je advertentiespotje aan!

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We zulen je vragen om een zo goed mogelijk idee te geven over wat voor spotje je in gedachten heb. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Licentienummer: SW22b.0002514
Licentienummer: SW22b.0002514

Copyright 2023 © db962

Ontwikkeld door Veltman Marketing